Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین انصاری روز یکشنبه در نشست خبری مدیران دانشگاه فردوسی و کمیسیون شهرسازی شورای شهر مشهد با موضوع طرح پیشنهاد حذف حصارهای فیزیکی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: دانشگاه سعی کرده است بر اساس راهبردهای وزارت علوم در حوزه‌های اجرایی مربوط به دانشگاه و بر اساس راهبرد مشخصی در سند راهبردی خود حرکت کند اما با توجه به این که اجرای طرح تفصیلی شهر مشهد مربوط به آینده است و سند چشم انداز ۱۴۰۰ تا ۱۴۱۰ دانشگاه در حال تدوین است تصمیم گیری برای حذف دیوارها در زمان خودش مورد برسی قرار می‌گیرد ولی در حال حاضر دانشگاه هیچ برنامه کوتاه مدت برای حذف حصارهای دانشگاه ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: بسیاری از اطلاعات منتشر شده در فضای مجازی در مورد حذف دیوارهای دانشگاه از اطلاعات ناقص شکل گرفته است زیرا در تفاهم‌نامه‌ای که دانشگاه فردوسی مشهد با شهرداری این شهر منعقد کرده است استفاده از توان شهرداری برای ارائه دستاوردهای دانشگاه به جامعه است و بر همین اساس مطالعاتی برای ایجاد گذر دانشگاه  مطرح شده است تا شهروندان در جریان این دستاوردها قرار گیرند.
معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: در این طرح هم دیواری حذف نخواهد شد و مشاور بر اساس سیاست‌های دانشگاه مطالعات خود را آغاز کرده است تا  این گذر در دو حصار مشخص قرار گیرد و بعد شهرداری مشهد آن اراضی را طبق تفاهم نامه در اختیار خود دانشگاه قرار دهد.
انصاری افزود: دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان یک دانشگاه نسل چهارم و بر اساس اسناد بالادستی با نگاه به جامعه وظیفه دارد تا نسبت به کار آفرینی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و مراکز رشد اقدام کند.
وی ادامه داد: دانشگاه فردوسی مشهد بالاترین امتیاز کشوری را در اجرای طرح دانشگاه سبز دارد و در این راستا یکی از برنامه‌ها کاهش رفت‌ و آمد و ترددهاست که نیاز به تغییراتی در مسیرهای دانشگاه خواهد داشت تا افزایش تردد در داخل دانشگاه شکل نگیرد.  

 سرمایه دانشگاه فردوسی مشهد دو برابر شده است
معاون اداری و مالی دانشگاه فردوسی مشهد گفت: طی دو سال گذشته سرمایه دانشگاه فردوسی مشهد دو برابر شده است که معادل بودجه ۲۰ سال این دانشگاه است و نتایج آن در طول سند دوم دانشگاه و در طرح تفصیلی شهر با هم گره خواهند خورد تا آینده روشن و درخشانی را برای این دانشگاه مشاهده کنیم.
انصاری افزود: دولت برای دانشگاه فردوسی بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال اوراق تسویه پرداخت کرد و به همین دلیل امروز دانشگاه فردوسی مشهد با استقلال هر تصمیمی که بخواهد می‌گیرد و بر همین اساس این دانشگاه توانست هزینه ۱۱۰ هکتار از اراضی مشترک خود با آستان قدس رضوی را بپردازد که رقمی افزون بر ۱۱ هزار میلیارد ریال در بودجه دولتی برای آن در نظر گرفته شد.  
وی ادامه داد: در رابطه با شهرداری مشهد نیز بر اساس تفاهم‌نامه بین دانشگاه و شهرداری و در دو سند بیش از ۱۰۶ هزار میلیارد ریال بابت عوارض و پروانه‌های مربوط به دانشگاه پرداخت شد.  

قوانین شهرسازی بعد از انقلاب کمترین تغییر را داشته است 
رییس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر مشهد نیز در این نشست گفت: متاسفانه ساختار شکل‌گیری طرح‌های تفصیلی در کشور ما ساختاری قدیمی است و از قبل انقلاب تا کنون کمتر مورد بازنگری قرار گرفته است و بر همین اساس در فرایند شکل‌گیری طرح  تفصیلی سراغ ذی‌نفعان نمی‌رود تا با آنها وارد مذاکره ‌شود.
محمدهادی مهدی‌نیا افزود: امیدوارم در مجلس آینده قوانین به شکلی تغییر یابد تا در فرایند طرح‌ها، نظرات بخش‌های تاثیرگذار نیز در نظر گرفته شود.
وی با اشاره به ساختار شهرسازی در گذشته ادامه داد: در گذشته، شهرها به شکل نواحی مجزا از هم شکل می‌گرفت زیرا، معتقد بودند باید کاربری‌های مختلف شهر مانند حوزه سکونت، فعالیت اقتصادی و مکان گردشگری و استراحت از یکدیگر جدا باشند و حوزه حمل‌ونقل ارتباط دهنده این نواحی با هم باشد.
عضو شورای شهر مشهد گفت: این رویکرد در دهه ۷۰ مورد نقد شهرسازان و معماران قرار گرفت تا حداقل هم‌پیوندی بین بخش‌های مختلف شهر برای ارتباط ارگانیک وجود داشته باشد.
مهدی نیا افزود: دانشگاه‌های بزرگ دنیا هم با این نوع نگاه شروع به حذف دیوارهای خود کردند و با استفاده از طراحی‌های خاص به معنابخشی و هویت‌بخشی آن پرداختند.

وی ادامه داد: با برداشته شدن دیوارهای دانشگاه و استفاده از زمین‌های بایر آن امکان افزایش فضاهای سبز برای شهر وجود دارد.
عضو شورای شهر مشهد گفت: کارکرد فضای سبز به صورت اکولوژیک و برای کاهش آلودگی هوا و تولید اکسیژن و همچنین مکانی برای کارکرد اجتماعی است و در شهر مشهد به دلیل این که باغ‌های خصوصی در اختیار اوقاف و آستان قدس رضوی قرار دارد فضاهای سبز فقط کارکرد اکولوژیک دارند.
مهدی نیا افزود: با این حال می‌دانیم که طرح‌ تفصیلی یک طرح‌ بلندمدت و دارای افق ۱۰ ساله است و به عنوان چشم‌اندازسازی برای آینده در نظر گرفته می‌شود و باید الزامات آن در نظر گرفته شود و ممکن است قابلیت اجرای طرح وجود نداشته باشد.

برچسب‌ها شهرداری مشهد آستان قدس رضوی دانشگاه فردوسی مشهد وزارت علوم شورای اسلامی شهر مشهد محمدهادی مهدی نیا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری مشهد آستان قدس رضوی دانشگاه فردوسی مشهد وزارت علوم شورای اسلامی شهر مشهد شهرداری مشهد آستان قدس رضوی دانشگاه فردوسی مشهد وزارت علوم شورای اسلامی شهر مشهد دانشگاه فردوسی مشهد مشهد گفت مهدی نیا شهر مشهد بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۰۷۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برای دهه کرامت چه برنامه‌هایی دارد؟

ایسنا/خراسان رضوی سرپرست معاونت فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد گفت: سازمان فرهنگی شهرداری مشهد به مناسبت دهه کرامت برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری در نظر گرفته که در روزهای معین برای زائران و مجاوران برگزار می‌شوند.

محمد اسکندری‌نژاد در گفت‌وگو با ایسنا در خصوص برنامه‌های معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در دهه کرامت اظهار کرد: نمایشگاه «شمس کرامت» یک برنامه مشارکتی در برپایی ۵۰۰ ایستگاه‌ صلواتی در سطح شهر است که با مشارکت هیات‌ها و تشکل‌ها انجام می‌شود. همچنین برنامه اذن خدمت در آغاز دهه کرامت در حرم مطهر رضوی با حضور زائران و مجاوران نیز از جمله برنامه‌های تدارک دیدهشده است.

وی با بیان اینکه گلباران حرم مطهر رضوی توسط بانوان مشهدی انجام می‌شود، اضافه کرد: این برنامه در اولین روز دهه کرامت همزمان با ولادت حضرت معصومه(س) اتفاق خواهد افتاد. فضاآرایی و اکران شهری نیز از جمله برنامه‌هایی است که به مناسبت دهه کرامت برای شهروندان مشهدی انجام می‌شود.

سرپرست معاونت فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد تصریح کرد: به مناسبت دهه کرامت ۲ الی ۳ نمایش در سالن‌های مختلف و در فضای خیابانی با موضوع امام رضا(ع) و با حمایت شهرداری مشهد اجرا می‌شود. همچنین ویژه برنامه‌ای در شب میلاد امام رضا(ع) با عنوان «جشن بزرگ خانواده امام رضایی‌ها» برای دومین سال متوالی با مشارکت تمامی نهادها و ارگان‌ها نیز برگزار خواهد شد.

وی عنوان کرد: جشنواره «ریحان شهر» در بوستان ریحانه ویژه دختران برگزار می‌شود که در فضایی کاملاً دخترانه برنامه‌های شاد و با نشاطی را برای آن‌ها مهیا کرده‌ایم. با توجه به اینکه در این دهه زائران زیادی به مشهد مشرف می‌شوند، بحث استقبال از زائر را داریم و تلاش می‌کنیم بهترین استقبال را از زائران امام رضا(ع) داشته باشیم.

اسکندری‌نژاد خاطرنشان کرد: چند پرفورمنس با موضوع دهه کرامت امام رضا(ع) در نظر داریم که در محیط‌های پرتردد مانند بوستان‌ها، چهارراه‌ها، مراکز خرید و ... انجام می‌شود. همچنین نمایشگاه مفهومی زیارت در بوستان وحدت در ایام دهه کرامت برنامه ویژه‌ای دارند که مانند رویدادهای دیگر با استقبال زیاد مردم روبه‌رو خواهد شد.

وی افزود: اتوبوس‌های قرار زیارت افرادی که دارای معلولیت و محدودیت‌های جسمانی هستند و در حاشیه شهر قرار دارند و به عبارتی از حرم مطهر رضوی دور هستند را با احترام و تکریم به حرم مطهر می‌آورند و سپس آن‌ها را برمی‌گردانند. همچنین در دهه کرامت ۱۰ الی ۱۲ دوچرخه در محیط‌های خاص و در روز میلاد حضرت معصومه(س) و امام رضا(ع) قرار دارند و به مردم رهگذر گل تقدیم می‌کنند.

اسکندی‌نژاد مطرح کرد: برنامه صبح و نشاط که یک پیاده‌روی خانوادگی است و در تلویزیون شبکه ۳ پخش می‌شود نیز این بار به مناسبت دهه کرامت با مشارکت نهادهای مرتبط خواهیم داشت و خانواده‌ها می‌توانند از میدان شریعتی به سمت کوهسنگی حضور داشته باشند و در این پیاده‌روی شرکت کنند.

سرپرست معاونت فرهنگی و هنری سازمان فرهنگی شهرداری مشهد بیان کرد: به مناسبت دهه کرامت برنامه‌های منطقه‌ای مانند جشن‌های «نسیم کرامت» را خواهیم داشت که در روزهای پایانی دهه کرامت و به مدت ۳ شب در بوستان‌های بزرگ انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تا پایان سال در ۹۲ نقطه نیروگاه خورشیدی برای شهرک‌های صنعتی ایجاد می‌شود
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • بازسازی خانه‌های ویران شده در غزه ممکن است ۸۰ سال طول بکشد
  • گسترش فرهنگ ایران زمین در پیوستگی ملی
  • (ویدئو) سورپرایز عادل فردوسی‌پور در پشت صحنه برنامه
  • تصمیم‌گیری‌های کلان زیارتی با کمک «مرکز ملی داده‌های زیارت»
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • برگزاری مراسم گرامیداشت فردوسی ترکمن‌ها در همه شهرستان‌های گلستان
  • سازمان فرهنگی شهرداری مشهد برای دهه کرامت چه برنامه‌هایی دارد؟