Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی‌نیا گفت: در کنار اتصالات ترافیکی، موضوع تعیین تکلیف ۱۰۰۰ هکتار زمینی که در محدوده شهر مشهد قرار گرفته، دیگر موضوع مهم و قابل توجه است چرا که طرح تفصیلی این اراضی هنوز تهیه و ابلاغ نشده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد،«محمد هادی مهدی ‌نیا» امروز( ۱۴ مرداد) در مراسم بهره‌برداری همزمان از ۳ پروژه شهری اظهارکرد: در دهه هفتاد که بحث آماده‌سازی اراضی الهیه و تهیه طرح‌های آماده‌سازی تفصیلی مطرح می‌شود، در حوزه اسکان، جمعیت‌پذیری و خدمات و راه‌های ارتباطی اهدافی در نظرگرفته می‌شود و پیش‌بینی مشاور، استقرار گروه‌های جمعیتی با سطح تراکم خاص بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد افزود: براساس همین پیش‌بینی، بعضا مجتمع‌ها و سکونتگاه‌هایی شکل می‌گیرد که مبین این موضوع است ولی از ابتدای دهه ۹۰، شاهد تغییر رویه در این محدوده هستیم و الهیه به لحاظ جایگاه شهری و سطوح و سرانه‌های خدماتی و ساخت‌وسازهای کالبدی کاملا متفاوت از پیش‌بینی مشاور می‌شود.

 

وی با بیان اینکه این تغییر ساختار مجاب می‌کند که مابقی زیرساخت‌های مورد نیاز این پهنه هم برای تبدیل شدن به یک منطقه نمونه شهری، تحقق پیدا کند، گفت: در ابتدای فعالیت شورای پنجم، برخی تنگناهای دستیابی به این هدف استحصال شد.

 

مهدی‌نیا با اشاره به پیش‌بینی ۴ اولویت در بحث ترافیکی برای محدوده الهیه، تصریح کرد: این اولویت‌ها شامل بازگشایی بلوار سجادیه و مهدیه به بزرگراه آزادی و اتصال این دو محور به شاندیز است تا از این طریق بتوان محدوده شمالی و شمال‌شرق الهیه را از بن‌بست خارج کرد.

 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد با بیان اینکه اغلب ساخت‌وسازها و توسعه الهیه در قسمت جنوب‌غربی شکل گرفته و به دلیل وجود کاربری‌های صنعتی بزرگ‌مقیاس و نیز عدم توازن رشد، شاهد اراضی خالی و کاهش کیفیت زندگی در محدوده منتهی به بزرگراه آزادی هستیم، گفت: بسیار خرسندیم که یکی از این اولویت‌ها امروز محقق شده و امیدواریم ۳ اتصال دیگر نیز اجرایی شود تا شاهد تکمیل جریان و شبکه شهری در این محدوده باشیم.

 

مهدی‌نیا خاطرنشان کرد: در کنار اتصالات ترافیکی، موضوع تعیین تکلیف ۱۰۰۰ هکتار زمینی که در محدوده شهر مشهد قرار گرفته، دیگر موضوع مهم و قابل توجه است چرا که طرح تفصیلی این اراضی هنوز تهیه و ابلاغ نشده است.

 

وی در تشریح علل عدم تهیه طرح‌های تفصیلی این اراضی، گفت: اول اینکه بخش زیادی از این اراضی مورد اختلاف شهرستان‌های طرقبه‌-شاندیز و مشهد است که حل این معضل از سطح مدیریت شهری بالاتر بوده و از استاندار محترم درخواست داریم جلسه‌ای با حضور وزیر کشور و وزیر راه و شهرسازی و معاونان مربوطه تشکیل دهند و این معضل ۱۳ ساله خاتمه یابد.

 

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد تاکید کرد: مادامی که مساله اختلاف خط حریم و محدوده شهرستان‌ طرقبه‌-شاندیز حل نشود، ۱۰۰۰ هکتار زمین یاد شده و ۵۵۰ هکتار زمین محدوده شهر مشهد که در محل تقاطع طرقبه‌-شاندیز و مشهد واقع شده‌اند، بلاتکلیف خواهند ماند.

 

 

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: پروژه های شهری مراسم افتتاحیه افتتاح محدوده شهر پیش بینی شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۸۶۰۳۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود

عضو شورای شهر تهران خواستار تعیین تکلیف واحد مبارزه با موش در شهرداری تهران شد و گفت: در آستانه فصل گرما قرار داریم و باید فکری برای مبارزه با موش‌های پایتخت شود.

ناصر امانی درگفت وگو با ایسنا،‌ با بیان اینکه در بازدید از محلات مختلف تهران یکی از گلایه‌های شهروندان جولان موش در جوی و انهار است، گفت: با گرم شدن هوا نگرانی‌ها از افزایش تعداد موش‌ها وجود دارد و می‌بایست شهرداری تهران در این زمینه اقدامی عاجل انجام دهد.

وی با بیان اینکه بررسی‌ها نشان داد که گویا واحد مبارزه با موش که قبلا در شرکت ساماندهی مشاغل فعالیت می‌کرده،‌ دچار تغییرات ساختاری شده و به سازمان مدیریت پسماند منتقل شده و در این شرایط کار کمی افت کرده است، افزود: در آستانه فصل گرما قرار داریم و باید فکری برای مبارزه با موش‌های پایتخت شود.

امانی ادامه داد: ما خواستار تعیین تکلیف و ساماندهی موش‌های تهران هستیم و با وجود تغییر ساختار بهتر است شرکتی که تجربه کافی دارد و کارشناسان آن با وضعیت معابر و کلونی‌های تهران آشنایی دارند، کار مبارزه با موش‌های تهران را بر عهده گیرد؛ اما آنچه مورد تأکید است این است که باید مبارزه با موش‌ها در آستانه گرمی هوا هر چه زودتر آغاز شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اولتیماتوم ۱۸ ماهه برای تعیین‌تکلیف شبکه فاضلاب بندرعباس
  • خانه پیرمردی که بعد ۵۱ سال سند دار شد
  • تعیین تکلیف پساب یزد
  • خودروهای توقیفی تعیین تکلیف شود
  • رئیس قوه قضائیه: پرونده‌های اموال تملیکی تعیین تکلیف شود
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • تعیین تکلیف ۱۰ هزار و ۶۰۰ کانتینر کالای متروکه در هرمزگان
  • تعیین تکلیف طرح ساماندهی به مجلس دوازدهم موکول شد؟
  • «سمیع» تعیین تکلیف شود/ کمبود نیروی پلیس راهور و راننده اتوبوس مشکل مشترک کلان‌شهرها
  • مبارزه با موش‌های پایتخت در آستانه فصل گرما زودتر آغاز شود