Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد گفت: بخش خلج تا کوشش کمربند جنوبی، قبلا مجوزهای لازم را گرفته و به‌زودی افتتاح خواهد شد.

محمدرضا حیدری، امروز، 27 مردادماه در یکصدودومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد در جمع خبرنگاران، در خصوص ساخت کمربند جنوبی در طرح تفصیلی جنوب شرق، اظهار کرد: بخشی از کمربند جنوبی، در منطقه خلج تا کوشش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از طریق مقامات استان مجوز ساخت کمربند در این قسمت گرفته شده است. این بخش علاوه بر کارکرد پیوند بزرگراه، کارکرد محلی و منطقه‌ای دارد.

وی با بیان اینکه «ما با این کار، ترافیکی که در ناحیه سیدی ریخته ایجاد می‌شود را حل می‌کنیم»، افزود: ما در حال ساخت سه کیلومتر از کمربند جنوبی یعنی از خلج تا کوشش هستیم. این تصمیم براساس نظر ستاد تدبیر، مقامات استانی و مجموعه‌های دیگر گرفته شده است. این بخش از کمربند به غیر از کارکرد بزرگراه، کارکرد محلی نیز دارد. این محدوده فضای صاف، دشت و تپه‌ای است. به این معنا که مانند کمربند در قسمت جنوب غرب کوه و چشمه ندارد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد ادامه داد: بخش خلج تا کوشش کمربند جنوبی، قبلا مجوز لازم را گرفته است و به‌زودی افتتاح خواهد شد. با این کار مشکل منطقه سیدی و منطقه قائم حل شده، ضمن اینکه بخشی از بزرگراه نیز هست. از ان سه کیلومتر تا ابتدای حوزه جنوب غرب  حدود 10، 12 کیلومتر باقی‌می‌ماند که بخشی از جنوب شرق است که اولا مشاور طرح تفصیلی آن را تصویب کرده است و می‌رود به کمیسیون ماده پنج تا مراحل قانونی خود را طی کند. در صورتی که مطالعات زیست محیطی این پروژه را شهرداری به ما تحویل دهد و مشکلی وجود نداشته باشد یا پیش‌بینی‌ها برای جایگزینی آثار محیط زیستی قابل قبول بود، شورا ساخت کمربند  در این بخش را که حدود 12 کیلومتر است، در برنامه خود گذاشته و بودجه برای آن اختصاص خواهد داد. اگر چنین نباشد، هیچ اتفاقی در آن قسمت رخ نخواهد داد و آن سه کیلومتر بزرگراه از کوشش تا خلج کارکرد جداگانه خود را دارد.

پنج سال زمان برای تعیین تکلیف نهایی پروژه کمربند جنوبی

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خاطرنشان کرد: فرآیندی که برای کمربند جنوبی در جنوب غرب در نظر گرفته شده است، زمان‌بر است. پیش‌بینی آقای کاظمی- معاون عمرانی شهردار- این است که حدود پنج سال زمان‌ می‌برد تا پروژه کمربند جنوبی تعیین  تکلیف شود. در طی این مدت مردم می‌توانند از این فضا به عنوان کوه پارک استفاده ‌کنند. برفرض اینکه کمربند تثبیت شود، باز هم آن منطقه برای مردم قابل استفاده خواهد بود. در حال حاضر مسیری که باید این طرح طی کند معلوم و مشخص نیست.

حیدری در پاسخ به اینکه چرا باید مطالعات پنج سال زمان ببرد؟ گفت: در طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد ما اصل پروژه و بود و نبود آن را به مشاور طرح تفصیلی و جامع محول کردیم اما در  طرح تفصیلیرجنوب شرق  ما اصل پروژه را پذیرفته‌ایم وگفتیم روی تبعات آن باید مطالعه شود؛ به این معنا که این پروژه چه آثار زیست محیطی دارد و برای جبران آن چه پیشنهادی دارد؟ در طرح تفصیلی جنوب غرب ما محول کردیم به مشاور که اصلا پروژه باشد یا نباشد. الان طرح را به استانداری فرستادیم.  کمیسیون ماده 5  و مشاور طرح جامع و تفصیلی با توجه به شرایط تصمیم می‌گیرند کمربند جنوبی در آن بخش باشد یا نباشد. اما در جنوب شرق ما اصل پروژه را پذیرفته‌ایم. کمربند جنوبی در جنوب شرق مشهد ساخته خواهد شد تا بار ترافیکی نماز کاهش پیدا کند. اگر کمربند در جنوب غرب هم ساخته شود به این بخش متصل می‌شود، اگر ساخته نشود، تنها کوه پارک باقی می‌ماند.

حیدری در خصوص پیشنهاد رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای شهر نسبت به یکسان‌سازی مواجهه با کمربند جنوبی در طرح‌های تفصیلی، عنوان کرد: به لحاظ شکلی آنچه امروز مصوب شد با آنچه که اقای مهدی‌نیا پیشنهاد داده بودند، تفاوتی ندارد. در جنوب غرب ساخت کمربند را موکول به مطالعات زیست محیطی کردیم. هر پروژه عمرانی هم باید مطالعات زیست محیطی داشته باشد. ظرفیت برای تجدید نظر در خصوص کمربند جنوبی در کمیسیون ماده پنج و مشاور طرح تفصیلی و جامع برای وجود دارد. ما مرجع نهایی نیستیم. شورا و شهرداری یک بررسی کارشناسی انجام داده است. این ظرفیت هنوز در کمیسیون ماده پنج وجود دارد تا در این جهت تجدید نظر کند.

وی با اشاره به اینکه «دغدغه زیست محیطی شورا در این مصوبه آمده است»، خاطرنشان کرد: یکی از مفاد این مصوبه این است که حداقل 100 متر مربع فضای سبز در طرفین بزرگراه دیده شود. این مسئله الزام است و دغدغه محیط زیستی را برطرف می‌کند. اگر مطالعات زیست محیطی انجام نشود، شورا در ندادن بودجه برای این طرح اختیار دارد و پروژه را می‌تواند متوقف کند. این کار در صورتی است که حتی اگر کمربند فرآیند کمیسیون ماده پنج را طی کند و در آن‌جا به تصویب برسد در این صورت باز هم شورا ابرازی برای عدم اجرای پروژه دارد.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد تاکید کرد: پیمانکار مطالعات زیست محیطی کل پروژه بزرگراه مشخص و قرارداد آن بسته شده است. من از مبلغ قرارداد اطلاعی ندارم و شهرداری اطلاع دارد.

حیدری در پاسخ به این سوال که «شما امسال با وجود یک کاندید برای کرسی ریاست باز هم کاندیدا شدید، علت چیست؟» گفت: نظر اعضای شورا بر این بود که بگذارید، شورا تشخیص بدهد که شما در ریاست شورا بمانید یا خیر. من این موضوع را به خردجمعی شورا سپردم.

رئیس شورای اسلامی شهر مشهد در خصوص غیبت دو عضو از اعضای شورای شهر در انتخابات هیئت رئیسه، اظهار کرد: من موفق نشدم که با این دو نفر تماس برقرار کنم و علت غیبت آن‌ها را جویا شوم. من علت غیبت این دو عضو را نمی‌دانم.
 


 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شورای شهر مشهد کمربند جنوبی مشهد رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مطالعات زیست محیطی کمیسیون ماده پنج کمربند جنوبی ساخت کمربند طرح تفصیلی مشاور طرح جنوب غرب خواهد شد جنوب شرق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۹۹۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان

به گزارش صدای ایران از  ایرنا از روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی، علیرضا عباس زاده روز چهارشنبه با بیان این مطلب در دیدار با مدیرکل دفتر معماری و شهرسازی شرکت عمران شهر‌های جدید وزارت راه و شهرسازی، اظهار کرد: طرح هم‌پیوندی استان خراسان جنوبی برای ایجاد شهرک مسکونی ساحلی با اولویت سواحل مکران در کارگروه امور زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان مصوب شده است.

وی با اشاره به مزایای ایجاد این شهرک ساحلی، تصریح کرد: ایجاد ظرفیت و بازار جدید برای محصولات خراسان جنوبی، توسعه صادرات و عرضه محصولات استان در بازار‌های جهانی از مزیت‌های ایجاد شهرک ساحلی در سواحل جنوبی است.

عباس زاده یادآور شد: استان آمادگی اجرای این مصوبه و بهره برداری از ظرفیت مرز‌های دریایی در جنوب کشور را دارد.

 در راستای تحقق برنامه هفتم توسعه مبنی بر رشد سالانه یک درصدی اقتصاد دریا احداث ۲۷ سکونت‌گاه ساحلی در قالب شهر‌های جدید در چهار استان ساحلی سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان و خوزستان مصوب شد.

با ایجاد این ۲۷ شهر جدید، استان‌هایی که اتصال مستقیم به دریای جنوب ندارند هم به واسطه طرح هم‌پیوندی قادر به استفاده از توانمندی‌های اقتصادی خود می‌شوند.

دیگر خبرها

  • افتتاح پروژه مجتمع آبرسانی شهرآباد شهرستان بردسکن
  • افتتاح ۶۰ پروژه عمرانی و محرومیت‌زدایی در خراسان جنوبی
  • ساخت شهرک ساحلی خراسان جنوبی در جنوب سیستان و بلوچستان
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • فیلم| تایمز انگلیس: به‌زودی حکم بازداشت نتانیاهو صادر می شود
  • پل سوخته کلا در قائمشهر با همت راهداران به زودی به بهره برداری می رسد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افتتاح بزرگ‌ترین جکوزی و نیروگاه‌های خورشیدی سقفی کشور در مجموعه موج‌های آبی مشهد
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • پل سوخته کلا به زودی به بهره برداری می‌رسد