Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی نیا گفت: تصویب طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم باید روند قانونی خود را طی کند یعنی باید ابتدا در شورای اسلامی شهر مشهد و پس از آن کمیسیون ماده 5 و شورای شهرسازی به تصویب برسد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صبح توس؛ محمد هادی مهدی نیا، عضو شورای اسلامی شورای شهر مشهد صبح امروز در صد و پنجمین جلسه علنی شورای شهر مشهد اظهار کرد: دانشگاه تهران که به عنوان نماینده طرف تفصیلی بافت پیرامونی حرم از طرف وزارت راه و شهرسازی انتخاب شده است اعلام کرده که تا هفته آینده این طرح به وزارت شهرسازی داده می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دوستان ما در دانشگاه تهران در یک محیط بسته اقدام به تهیه این طرح کرده اند افزود: باید گفت که ظرف 7 سال گذشته وزارت راه و شهرسازی چه کاری انجام داده در خصوص وظایفی که داشته که باید به استان ها تفیض می شده است و باید بگوید چه کاری باید انجام می دادند که نکرده اند.

مهدی نیا ادامه داد: طرح تفضیلی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی که ادعا شده تا هفته آینده ارائه می شود یک طرح مشارکتی نبوده و مشاوره ای از مسئولان استانی و شهری مشهد برای تهیه این طرح گرفته نشده است.

عضو شورای اسلامی شورای شهر مشهد با انتقاد از روند تهیه طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم مطهر رضوی توسط وزارت راه و شهرسازی، گفت: تصویب طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم باید روند قانونی خود را طی کند یعنی باید ابتدا در شورای اسلامی شهر مشهد و پس از آن کمسوین ماده 5 و شورای شهرسازی به تصویب برسد.

وی خاطر نشان شد: متاسفانه تمرکز گرایی عجیبی در تهیه طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم مشاهده می شود و همه چیز از تهران مدیریت می شود این در حالی است که باید این طرح یک طرح مشارکتی باید و منافع افراد دخیل در آن دیده شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم شورای اسلامی شورای شهر شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۸۹۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند

آفتاب‌‌نیوز :

ناصر امانی در دویست و سی و دومین جلسه شورای شهر تهران در جریان ارائه گزارش بازدید از محله جوادیه با بیان این که ۴۴درصد از بافت این محله فرسوده است، اظهار داشت: علی‌رغم تسهیلاتی که شورا و شهرداری برای نوسازی بافت فرسوده در نظر گرفته‌اند، به دلیل ریزدانگی، نزدیک به ۱۰۰فقره پروانه نوسازی بافت فرسوده در این محله صادر شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر تهران با بیان این که شهرداری در روز‌های اخیر به‌خوبی در جمع آوری معتادان عمل کرده است، گفت: مساله‌ای که وجود دارد بازگشت معتادان است؛ کما این که در گذشته نیز بار‌ها به محل بازگشته‌اند.

امانی با بیان اینکه سقف یکی از مدارس محله جوادیه در حال ریزش است، تصریح کرد: تجمع ده‌ها نفر از اتباع در یک واحد مسکونی، نارضایتی مدیران مدارس و درخواست برای راه اندازی مدرسه مجزا برای اتباع در این بازدید مطرح شد.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین درخواست‌های مردم محله جوادیه شامل ساماندهی اتباع بیگانه، جلوگیری از ورود آن‌ها به محلات قدیمی و تعیین تکلیف ریل‌های راه‌آهن است که هیچ‌یک به مسئولیت شهرداری بازنمی‌گردد و وزارت کشور و اداره اتباع باید به این موضوعات رسیدگی کنند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • بسته تشویقی شهرسازانه ویژه بافت‌های فرسوده شهر اصفهان
  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری