Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس مصوبه جدید دادگستری خراسان رضوی شهرداری مشهد تمکلات جدید در قطاع یک بافت اطراف حرم را باید با نظر مشاور جدید طرح تفصیلی انجام دهد.

به گزارش خبرنگار دانشگا خبرگزاری دانشجو، صبح امروز سندی از دادگستری خراسان رضوی در اختیار رسانه‌ها قرار گرفته است که براساس آن، بخش‌های اصلی طرح جدید اطراف حرم تعیین تکلیف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این مصوبه، روز سه شنبه، ۱۱ شهریور در جلسه‌ای با موضوع بررسی معابر و ره باغ‌ها در بافت پیرامون حرم مطهر رضوی تأیید شد. در این جلسه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی، فرمانده سپاه امام رضا (ع)، معاونت اجتماعی و پیشگیری از جرم دادگستری خراسان رضوی، نماینده امور عمرانی استانداری، رئیس کمیسیون حقوقی شورای اسلامی شهر مشهد، نماینده مشاور طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم و شهردار منطقه ثامن حضور داشتند.

این مصوبه در ۱۳ بند تصمیمات مهمی را در خصوص وضعیت پروژه‌های بافت اطراف حرم مطهر به ویژه در قطاع یک، اعلام می‌کند.
بخش مهم در این مصوبه این است که بخش‌های تملک شده برای شارستان در قطاع یک، یعنی از خیابان آیت الله شیرازی تا آیت الله طبسی، به منظور ایجاد دسترسی مورد نیاز پلاک‌های واقع در این بخش با توافق مشاور طرح تفصیلی و سازمان ترافیک شهرداری مشهد تعیین تکلیف شده و بخش‌های تملک نشده مطابق طرح تفصیلی جدید، تعیین تکلیف می‌شود.

بنابراین، شهرداری مشهد ادامه تملکات را باید براساس نظر مشاور جدید طرح تفصیلی بافت اطراف حرم مطهر، انجام دهد.

همچنین مقرر شد که عرض خیابان شارســتان در محدوده نوغان نیز کاهش یافته و موجــب جلوگیری از تملکهــای اجباری و تخریب این محور تاریخی می‌شود که به تازگی مورد اعتراض فعالان مردمی و ساکنان نوغان قرار گرفته است.   بیشتر بخوانید: ادعای تغییر رویکرد شهرداری و شورای شهر مشهد در طرح بافت اطراف حرم کذب است محله تاریخی نوغان مشهد؛ قربانی طرح طاش پژمانفر: شهرداری نمی‌تواند مردم را مجبور به فروش املاک کند   سعید شعرباف تبریزی، عضو هیات علمی دانشگاه بین المللی امام رضا (ع) در اینستاگرام خود نسبت به این مصوبه واکنش نشان داد و اظهار کرد: «اسناد منتشر شده نشان می‌دهد که این حضرات، حتی با توافقات داخلی خود با مدیران استانی و مشهدی نیز پایبند نیستند و برای عمل به خواسته‌های خودشان و منافع دوستان و هم حزبی هایشان، دادگستری، سپاه، آستان قدس، راه و شهرسازی را هم کنار زده اند.»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: بافت اطراف حرم دادگستری خراسان رضوی شهرداری مشهد دادگستری خراسان رضوی بافت اطراف حرم شهرداری مشهد طرح تفصیلی حرم مطهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۳۴۸۱۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، کتیبه مقبره شیخ بهاء الدین محمد معروف به شیخ بهایی بصورت کتیبه ای سنگی به طول ۲۷۰ و عرض ۷۰ سانتی متر و ضخامت ۴ سانتی متر بالای مقبره او در میان آینه کاری‌های رواق شیخ بهایی به همت سازمان عمران و نگهداری حرم مطهر رضوی آماده و نصب شده است.

جنس این کتیبه اهدایی از سنگ مرمر سبز بدون رگه و در گوشه‌های آن تزئیناتی به صورت طلا کاری نیز کار شده است تا جلوه‌ای شکوهمند به آن ببخشد.

در این کتیبه تاریخچه کوتاهی از زندگی این عالم پرآوازه که نقش بسزایی در توسعه حرم ملک پاسبان حضرت رضا(ع) داشته به صورت حجاری با روش سندبلاست با خطاطی استاد تعریفی و استاد توکلی آمده است و به معرفی تالیفات مهم، کارهای برجسته و شاگردان مطرح وی پرداخته شده است.

حضور شیخ بهایی در حرم امام رضا (ع) فصلی درخشان در تاریخ این مکان مقدس است چراکه خدمات ارزشمند او در زمینه‌های مختلف، از معماری و عمران تا مدیریت و تولیت، این مکان را به یکی از زیباترین و با شکوه‌ترین اماکن مذهبی جهان تبدیل کرد.

از مسئولیت های شیخ بهایی در حرم مطهر حضرت رضا(ع) می‌توان به «معماری و ساخت گنبد، گلدسته و ایوان‌ها» و نیز مسئولیت روشنایی و مدیریت موقوفات اشاره کرد.

ساخت ساعت آفتابی، تألیف کتاب‌های متعدد در مورد شخصیت علمی و فضایل حضرت رضا(ع) و نیز تدریس علوم مختلف در حرم مطهر رضوی از دیگر فعالیت‌های شیخ بهایی بوده است.

شیخ بهاءالدین محمد بن حسین عاملی معروف به شیخ بهایی (زاده ۱۵۷۱ در بعلبک، لبنان - درگذشته ۱۶۲۷ در اصفهان) دانشمند، عارف، شاعر، نویسنده، اخترشناس و معماری ایرانی-لبنانی بود که در علوم مختلفی از جمله ریاضیات، نجوم، فلسفه، معماری و موسیقی تبحر داشت و در زمان شاه عباس صفوی با مهاجرت به ایران، در دربار او به مقامات مهمی رسید.

محل مدفن شیخ بهایی در رواقی با نام خود این عالم است که در گذشته خود ایشان در آن محل تدریس داشته‌اند و مقبره او از شمال به صحن آزادی از جنوب به رواق امام خمینی (ره) از مشرق به رواق دارالعباده و از مغرب به رواق دارالزهد راه دارد.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229174 برچسب‌ها لبنان اصفهان ایران

دیگر خبرها

  • آماده‌سازی ۲۵ پارکینگ در اطراف بازار اصفهان برای پارک موتورسیکلت‌ها + لیست پارکینگ‌ها
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در یک منطقه شکار ممنوع/ عکس
  • کشف لاشه یک قلاده پلنگ در منطقه شکار ممنوع فریمان
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • حال و هوای حرم مطهر رضوی در چهارشنبه زیارتی
  • احداث متروی رباط کریم؛ اجرای طرح بعد از تملک اراضی
  • کتیبه مقبره شیخ بهایی در حرم مطهر رضوی رونمایی و نصب شد
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها
  • رسیدگی به ۳۴۰۰ پرونده بافت فرسوده در اردبیل
  • احیای خانه های تاریخی با هدف جذب گردشگری در تبریز