Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست اداره شهر همگان شهرداری مشهد گفت: استانداردهای کیفی شهر دوستدار کودک در طرح‌های جامع و تفصیلی و طراحی شهری مشهد به صورت بومی‌سازی شده، اهتمام لازم صورت است.

فاطمه باقری در گفت و گو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: در مشهد برخی اسناد فرادستی بومی وجود دارد که به طور ویژه بر روی موضوع شهر انسان محور و توجه ویژه به مباحث شهروندی و حقوق شهروندی تنظیم، تدوین و تصویب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه یکی از این موارد مصوبه شهر دوستدار کودک است که سوم دی ماه سال ۹۷ به تصویب شورای اسلامی شهر مشهد رسید، افزود: در این مصوبه شهرداری مشهد موظف شده در راستای تحقق ایده شهر دوستدار کودک به منظور آگاه‌سازی، ایجاد و گسترش فضاهای مطلوب، مناسب‌سازی محیط و فضاهای موجود و سیاست‌گذاری در این زمینه، رأساً یا جلب همکاری و همیاری شهروندان و سایر دستگاه‌های ذی‌ربط شهری، نسبت به عملیاتی کردن این ایده اقدام کند.

سرپرست اداره شهر همگان شهرداری مشهد ادامه داد: این ماده واحده سه بند اصلی دارد که یکی از آنها آگاه‌سازی در راستای آموزش‌های فرهنگی، شهروندی، مشاوره‌های بهداشتی، روان‌پزشکی، حقوقی و تغذیه با محوریت در حوزه کودک است.

وی با تاکید بر اینکه برای فعالیت در حوزه گروه‌های خاص شهروندی باید در دو حوزه به طور متوازن و قوی عمل کرد، افزود: یک حوزه «نرم‌افزاری» و مربوط به مباحث فرهنگی و آگاهی بخشی و ترویج و فرهنگ‌سازی است و حوزه دیگر سخت افزاری از جمله مباحث فیزیکی، مناسب سازی ها و مباحث کالبدی است.

باقری با بیان اینکه بند دو مصوبه شهر دوستدار کودک، ایجاد و گسترش فضاهای مطلوب را مطرح می‌کند، اظهار کرد: مشهد نسبت به فضاهای مرتبط با بحث کودکان فضای بسیار مطلوب است و جز معدود شهرهایی است که دارای کتابخانه مخصوص کودکان، رستوران ویژه کودکان و فضاهای مطلوب همچنین فرهنگسرای «کودک و آینده» است که از سال‌ها قبل در مرکز یکی از پارک‌های شهری فعالیت می‌کند.

وی تصریح کرد: در این بند مصوبه، ارائه خدمات ویژه به کودکان در معرض آسیب اجتماعی و خانواده آنها و خدمات ویژه به کودکان معلول یا کودکان با نیازهای ویژه مورد توجه قرار گرفته است.

سرپرست اداره شهر همگان با بیان اینکه بند سوم مصوبه شهر دوستدار کودک مربوط به مناسب سازی فضاهای موجود شهری تدوین شده است، اظهار کرد: در این بند اصلی‌ترین بحث ایمن‌سازی در چهار حوزه محیط زیست، معابر شهری، مناطق مسکونی و محلات، حمل و نقل و اماکن تفریحی، فرهنگی و آموزشی است.

وی گفت: بند چهارم موضوع سیاست گذاری است تا بتوانیم یک طراحی فراگیر در سطح شهر داشته باشیم به این معنا که طراحی و برنامه‌ریزی برای مشارکت حداکثری کودکان در امور شهری داشته باشیم که بتواند تعلق کودکان به شهر را تقویت کند.

باقری تاکید کرد: از سال ۹۷ تاکنون در خصوص استانداردهای کیفی شهر دوستدار کودک در طرح‌های جامع و تفصیلی و طراحی شهری به صورت بومی‌سازی شده، اهتمام لازم صورت است.

وی خاطرنشان کرد: مقرر شده در شهرداری مشهد دبیرخانه دائمی شهر دوستدار کودک دایر و نمایندگانی از معاونت‌ها و مسئولان ذی‌ربط شهرداری، صاحب نظران و همه بزرگان در سطح شهر مشهد که در حوزه کودک فعالیت داشته‌اند و اطلاعات و تخصصی در آن حضور یابند.

کد خبر 457182

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر شهر شهر دوستدار کودک مدیریت شهری کلانشهر مشهد شهرداری مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر دوستدار کودک شهرداری مشهد مصوبه شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۰۷۷۲۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بنیاد سینمایی فارابی، مجید زین العابدین، علی قاسم زاده، کمال حیدری، یوسف افشارنیا، سید مهدی سیدین، فرزانه کلاهدوزان، اصغر فارسی، وحید نیکخواه آزاد، پوران درخشنده، وحید ملتجی، احمد مقیمی و علی صالحی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم‌های کودکان و نوجوانان منصوب و معرفی شدند.

محمد خزاعی در حکم انتصاب اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک و نوجوان، با تاکید بر این نکته که برگزاری جشنواره این رویداد فرصتی ارزشمند برای توجه به نقش مهم آثار مهم کودکان و نوجوانان است، برنامه‌ریزی، سیاستگذاری و تصمیمات اثر بخش در زمینه رشد سرمایه انسانی دغدغه‌مند، تقویت فکر و ایده‌های نو، تکامل چرخه تولید و اکران، تشویق و معرفی استعدادهای جوان و جهش تولید با مشارکت فیلمسازان در سینمای راهبردی کودک و نوجوان را از اعضای شورای مذکور خواستار شده است.

سی و ششمین جشنواره بین المللی فیلم های کودکان و نوجوانان، به دبیری مجید زین العابدین در اصفهان برگزار می شود.

کد خبر 6094402 سید امیر شایان حقیقی

دیگر خبرها

  • ضرورت گفتمان سازی و تبیین راهبرد جامع برای تحقق شعار سال
  • ضرورت توجه به روان‌سازی ترافیک معابر در مراغه
  • اختتامیه پویش ارومیه شهر دوستدار کودک برگزار شد
  • مطالبات پارلمان کودک مورد پیگیری قرار می گیرد
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • سخنگوی یونیسف: گورستان‌هایی در غزه دیدم که مملوء از کودک بود
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک معرفی شدند
  • معرفی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره فیلم کودک
  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران