Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محمدرضا حیدری، امروز در جلسه علنی شورای شهر مشهد با اشاره به شب یلدا، گفت: امسال به دلیل شیوع کرونا باید از دورهمی‌های مرسوم در این شب پرهیز کرد و با کاهش و مقابله با ویروس کرونا، نوروز شیرین‌تری را تجربه کنیم.

رئیس شورای شهر مشهد با انتقاد از تصمیم اخیر مجلس درباره اصلاح لایحه مالیات بر ارزش افزوده، گفت: این لایحه که مغایر با شعارهای مجلس انقلابی است، کاهش اختیارات نظام شورایی و تضعیف آن را به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، مصوبه این لایحه را میراث مجلس گذشته دانست و ادامه داد: از مجلسی که تجربه کار شورایی را دارد، انتظار داشتیم که بر نظرات اصلاحی خود در خصوص این لایحه پایبند باشد و اصرار کند.

حیدری با بیان اینکه عوارض حمل‌ونقل هوایی حذف شده و در مقابل، عوارض سفرهای زمینی همچنان برقرار است، ابراز کرد: حال این سوال مطرح می‌شود که اقشار دارای توانمندی مالی، بیشتر از حمل‌ونقل هوایی استفاده می‌کنند یا زمینی؟ و سوال دیگر اینکه چرا در شهری زیارتی و گردشگری که هزینه‌های خود را از محل عوارض مردم تأمین می‌کند، زائران و گردشگران خارجی باید از پرداخت عوارض معاف شوند؟

وی اظهار کرد: با این مصوبه، در شرایطی که مشهد بیش از یک میلیون حاشیه نشین دارد، دچار فقر شهری خواهد شد. دولت می‌تواند برای مالیات هر تصمیمی بگیرد ولی عوارض شهری در اختیار مدیریت شهرها قرار دارد.

رئیس شورای شهر مشهد، مصوبه مالیات بر ارزش افزوده را دست‌درازی دولت به منابع مالی شهرداری‌ها دانست و گفت: آینده مدیریت شهری با این تصمیم با بحران مواجه می‌شود.

وی با بیان اینکه بررسی و تأیید طرح‌های هادی و تفصیلی شهرها برعهده مدیریت شهری است، گفت: وزارت مسکن در اقدامی غیر قانونی یک تیم پژوهشی را مأمور تهیه طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم رضوی کرده است. این تیم، صلاحیت و شاخص‌های مورد نیاز را برای فعالیت به عنوان مشاور تهیه طرح تفصیلی ندارد.

حیدری از استاندار خراسان رضوی خواست تا مانع این روند غیرقانونی شود و گفت: طرح تفصیلی این بافت همانند دیگر حوزه‌های هفتگانه طرح تفصیلی باید توسط مدیریت شهری تهیه و تأیید و به کمیسیون ماده ۵ ارسال شود.

کد خبر 5095898

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای شهر مشهد محمدرضا حیدری نوسازی بافت اطراف حرم ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر شیوع کرونا گرگان محدودیت های کرونایی کرمانشاه شهرکرد آیت الله یزدی شهرستان کرج عکس استانها آلودگی هوا تبریز طرح تفصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۲۶۶۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد

آئینی اظهار کرد: از ابتدای دولت سیزدهم نگاه ما در حوزه بازآفرینی نگاه مردمی سازی بوده است. نوسازی مسکن باید توسط مردم، سازندگان بخش خصوصی، تعاونی ها و گروه های جهادی صورت گیرد. نظارت هم توسط دولت و اعضای سازمان نظام مهندسی انجام می شود.

وی افزود: وزارت راه و شهرسازی بیشترین بدنه اجتماعی و بیشترین ارتباط را با مردم دارد. لذا توفیق در این وزارتخانه در افزایش سرمایه اجتماعی موثر خواهد بود. در سال جاری نیز که به نام جهش تولید با مشارکت مردم نامگذاری شده، باید فضایی فراهم شود که این وزارتخانه پشتیبان باشد و موانع را رفع کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه در محدوده بافت های فرسوده دو میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناکارآمد و فرسوده وجود دارد گفت: این بناها جان هموطنان را در ۶۹۰ شهر به خطر انداخته است. بنابراین ما نوسازی را در اولویت قرار دادیم؛ زیرا موضوع جان انسان ها است.

آیینی تصریح کرد: در این ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار بنای ناپایدار حدود ۱۰ میلیون نفر سکونت دارند. این شامل ۱۶۷ هزار هکتار، ۶۰۰۰ محله و ۳۰۰ هزار کوچه است. ساکنان این مناطق دچار بدمسکنی هستند و توان نوسازی ندارند. حتی اگر وام ارزان به این افراد بدهیم امکان پرداخت اقساط ندارند، زیرا اگر پول داشتند در بافت فرسوده زندگی نمی کردند. این چالش اول ما است. ما به آن ها می گوییم نگران نباشید؛ ما شما را به سازندگان و کسانی که توان مالی، اجرایی و فنی دارند وصل می کنیم. اینجا با چالش دوم مواجه می شویم؛ زیرا سازندگان حاضر به نوسازی در محلات فرسوده نیستند؛ چراکه برای آن ها بازدهی اقتصادی ندارند.

وی درباره راهکار شرکت بازآفرینی برای چالش دوم یعنی تشویق سازندگان به نوسازی بافت های فرسوده گفت: چهار چالش نوسازی در سند تحول دولت آمده است. راهکار این است که ما با بسته های تشویقی مختلف، سرمایه گذاران را ترغیب به نوسازی کنیم. 

آیینی تاکید کرد: بیش از ۵۴۶ شهر بسته های تشویقی شهرسازانه را اجرا می کنند؛ به طوری که آمار صدور پروانه نشان می دهد در سال ۱۴۰۲ رکورد نوسازی در محدوده بافت های فرسوده در بازه زمانی بعد از انقلاب شکسته شد.

مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: گام اول را با همکاری بسیج مستضعفان و بسیج سازندگی برداشتیم و تا الان ۴۶۷ حلقه میانی ایجاد کردیم که در محلات هدف بازآفرینی به ارایه خدمات می پردازند. این اتفاق جدیدی است که قصد داریم این تعداد را به ۲۰۰۰ حلقه برسانیم و به زودی شاهد خبرهای خوبی در محرومیت زدایی از بافت های فرسوده خواهیم بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • میزان تسهیلات بافت‌های فرسوده اعلام شد
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • رکورد نوسازی مسکن در بافت‌های فرسوده شکسته شد