Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، محمدهادی مهدی‌نیا رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد در نشست گفتمان توسعه شهری گفت: براساس قانون، طرح‌های تفصیلی باید به تایید شورای شهر برسند و در مراحل بعد به کمیسیون ماده ۵ و استانداری ارجاع داده شوند، ولی این روال قانونی در خصوص بافت پیرامونی حرم مطهر طی نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


او افزود: برهمین اساس سعی کردیم با برگزاری نشست گفتمان توسعه شهری در یک فضای غیررسمی از منظر تخصصی، پای حرف مشاور، سرمایه‌گذاران و بدنه اجرایی و ساکنان منطقه نشسته تا در جهت افزایش تحقق‌پذیری طرح در آینده، گام تاثیرگذاری برداشته شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد ادامه داد: امروز نیازمند گفتگو هستیم و در مسائل پیچیده شهری برای یافتن راه بهینه باید وارد مذاکره و تعامل شویم، مسائل شهر جواب مشخص و از پیش تعیین‌شده‌ای ندارند و مولفه‌ها و عوامل مختلفی روی آن تاثیرگذار هستند، پس تبادل‌نظر امری لازم و واجب تلقی می‌شود.
بیشتر بخوانید آغاز عملیات اجرایی ایمن سازی و مرمت سرای عزیزالله اف به زودی در مشهد
مهدی نیا بیان کرد: بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی پیوسته یکی از موضوعات مهم و اساسی شهر مشهد برای مدیران ملی، استانی، شهری و محلی بوده و از حساسیت بالایی برخوردار است.

او تصریح کرد: امیدواریم با این نشست فضا و فرصتی برای نقش‌آفرینی موثران در بافت ایجاد شود و همه در کنار هم، طرحی را برای بافت داشته باشیم که این کارگاه ۲۰ ساله جمع شود و محیط مطلوبی برای زائران و مجاوران ایجاد شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد تاکید کرد: این مهم جز با تعامل و همفکری امکان‌پذیر نیست و برای دستیابی به نقطه مطلوب نباید از هر روش نامطلوبی استفاده کرد زیراکه مسیر دستیابی به هدف بسیار اهمیت دارد.

انتهای پیام‌//م. ب

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر مشهد توسعه شهری شورای شهر شهر مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۰۳۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی گفت: ظرفیت ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آن‌ها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • نوسازی مسکن در بافت فرسوده از مرز ۲۶۶ هزار واحد عبور کرد
  • موفقیت شورا و شهرداری یزد در کاهش آسیب‌های شهری
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری