Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد گفت: براساس قانون، طرح‌های تفصیلی باید به تایید شورای شهر برسند و در مراحل بعد به کمیسیون ماده 5 و استانداری ارجاع داده شود ولی متاسفانه این روال قانونی در خصوص بافت پیرامونی حرم مطهر طی نشده و برهمین اساس سعی کردیم با برگزاری نشست گفتمان توسعه شهری در یک فضای غیررسمی، از منظر تخصصی، پای حرف مشاور، سرمایه‌گذاران و بدنه‌ اجرایی و ساکنان منطقه نشسته تا در جهت افزایش تحقق‌پذیری طرح در آینده گام تاثیرگذاری برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، محمدهادی مهدی‌نیا در نشست گفتمان توسعه شهری که به منظور نقد و بررسی طرح تفصیلی پیشنهادی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی برگزار شد، با بیان اینکه سلسله نشست‌های گفتمان توسعه شهری از ابتدای فعالیت شورای پنجم و ذیل کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد شروع به فعالیت کرده است، گفت: در این جلسات پیوسته سعی شده فارغ از هر پیش‌داوری، به مسائل مبتلابه حوزه شهرسازی مشهد از نگاه تخصصی پرداخته شود

وی با بیان اینکه امروز نیازمند گفتگو هستیم و در مسائل پیچیده شهری برای یافتن راه بهینه باید وارد مذاکره و گفتگو و تعامل شویم، اظهارکرد: مسائل شهر جواب مشخص و از پیش تعیین‌شده‌ای ندارند و مولفه‌ها و عوامل مختلفی روی آن تاثیرگذار هستند، پس گفتگو و تبادل‌نظر امری لازم و واجب تلقی می‌شود.

وی در ادامه افزود: امروز در گفتمان شهرسازی پذیرفته شده که نقطه مطلوب در تصمیم‌گیری‌ها در اثر تعاملات و گفتگو و تبادل‌نظر حاصل و خلق می‌شود و لذا مسیر طی شده برای دستیابی به نقطه مطلوب بسیار تاثیرگذار بوده و با تکیه بر هر روش و مسیری نامناسبی نمی‌توان آن را بدست آورد.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد با بیان اینکه جلسه امروز و دیگر جلسات گفتمان توسعه شهری، مسیر گفتگو و مشارکت و دخیل‌کردن ذی‌نفعان و ذی‌نفوذان را فارغ از هر نگاهی دنبال می‌کند، گفت: آرزو اندیشی و اعمال سلیقه و دخالت افراد مختلف به هیچ وجه در این نشست‌ها مورد پذیرش نیست و برای رسیدن و خلق نقطه مطلوب باید با همه افراد ذی‌نفع و دخیل و تاثیرگذار و تاثیربردار در تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی نقش‌آفرینی کنند.

مهدی‌نیا در ادامه با اشاره به بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی، تصریح کرد: این بافت برای همه ما بسیار مهم است چراکه بارگاه منور رضوی برای ما اهمیت دارد و همین موضوع حساسیت موضوع را بالا می‎برد.

وی با بیان اینکه بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی پیوسته یکی از موضوعات مهم و اساسی شهر مشهد برای مدیران ملی، استانی، شهری و محلی بوده و از حساسیت بالایی برخوردار است، گفت: بخاطر همین اهمیت، همه دست اندرکاران، تاثیرگذاران، تاثیرپذیران و زائران و مجاوران و ... در این موضوع دغدغه‌مند هستند و اقدامات آنها با نیت خیر و به منظور ارتقاء این بافت است؛ بر همین مبنا، چون حساسیت موضوع بالاست، حساسیت‌ها و بسامد و انعکاس اخبار آن هم زیاد است.

وی در ادامه اظهارکرد: شورای شهر مشهد برهمین مبنا رسما اعلام کرده که طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی نسبت به سایر حوزه‌های هفتگانه مشهد از اهمیت بیشتری برخوردار است پس روندهای قانونی برای تهیه و تایید و تصویب آن هم باید با حساسیت‌ بیشتری دنبال شود.

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد با بیان اینکه براساس قانون مصوب، طرح‌های تفصیلی و جامع باید به تایید شورای شهر، به‌عنوان نمایندگان مردم، برسد و در مراحل بعد به کمیسیون ماده 5 و استانداری ارجاع داده شود، گفت: متاسفانه این روال قانونی در خصوص بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی هنوز طی نشده و به هر دلیلی وارد این فرآیند نشده‎ایم؛ برهمین اساس سعی کردیم با برگزاری نشست گفتمان توسعه شهری، از منظر تخصصی، پای حرف مشاور، سرمایه‌گذاران و بدنه‌ اجرایی و ساکنان منطقه بنشینیم تا در جهت افزایش تحقق‌پذیری طرح در آینده گام تاثیرگذاری برداشته شود و شاید مسیر تازه‌ای در تعامل فی‌مابین باز شود.

مهدی‌نیا تصریح کرد: امیدواریم با این ورود، بخش زیادی از سوء تفاهم‌های شکل گرفته در سنوات گذشته برطرف و فضا و فرصتی برای نقش‌آفرینی موثران در بافت ایجاد شود و همه در کنار هم، طرحی را برای بافت داشته باشیم که این کارگاه بیش از 20 ساله جمع شود و محیط مطلوبی برای زائرین و مجاورین ایجاد گردد.

وی تاکید کرد: این مهم جز با گفتگو و تعامل و همفکری امکان‌پذیر نیست و برای دستیابی به نقطه مطلوب نباید از هر روش نامطلوبی استفاده کرد چراکه مسیر دستیابی به هدف بسیار اهمیت دارد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: شهرسازي و معماري کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر مشهد بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی گفتمان توسعه شهری نقطه مطلوب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۶۲۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد

به گزارش خبرنگار مهر، رسول عطایی عصر چهارشنبه در جلسه بررسی روند اجرای طرح‌های بازآفرینی شهری در آذربایجان غربی افزود: در بخش نوسازی مساکن بافت فرسوده برنامه ۲ ساله بازآفرینی شهری برای نوسازی واحدهای مسکونی در بافت‌های فرسوده شهری تهیه شده است.

وی اضافه کرد: در قالب این برنامه نوسازی ۱۶ هزار و ۹۶۴ واحد در آذربایجان غربی در دستور کار قرار دارد.

عطایی بیان کرد: با توجه به آمار ثبت شده، افزون بر ۷۵ درصد برنامه ۲ ساله در آذربایجان غربی در خصوص نوسازی بافت فرسوده به مرحله اجرا رسیده است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی ادامه داد: یکی از اقدامات بسیار خوب در حوزه بازآفرینی شهری، اختصاص بسته‌های تشویقی است که در ۱۰۰ درصد محدوده‌های بازآفرینی مصوب در ۲۲ شهر هدف سطح استان اجرایی می‌شود.

عطایی در خصوص طرح کلید به کلید نیز گفت: آذربایجان‌غربی جزو استان‌های پیشرو در این زمینه به شمار می‌رود.

کد خبر 6094757

دیگر خبرها

  • تصویب یک طرح برای جرم‌انگاری انتقاد از اسرائیل در آمریکا
  • ایجاد تحول در آموزش و پرورش، پایه ایجاد تحول در کشور است/ نظرات مختلف کارشناسی باید منجر به گشایش شود
  • اولویت مجلس آتی تعیین تکلیف لایحه عفاف و حجاب باشد
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • فعالیت‌های فرهنگی با پیوست هنری تاثیرگذاری بیشتری بر جامعه دارد
  • گفتگو با تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «نون خ ۵»
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • لایحه «امنیت شغلی» قانونی مضاعف و غیرکارشناسی
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری