Web Analytics Made Easy - Statcounter

حیدری گفت: تاکنون هیچ اطلاعاتی از طرح تفصیلی بافت پیرامون حرم مطهر در اختیار شورای شهر قرار نگرفته و آنچه ارائه شده، گزارش مختصر و خلاصه‌ای است که مشاور در جلسه برگزار شده توسط شورا با حضور سمن ‌ها و تشکل های غیر رسمی ارائه کرده است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، «محمد رضا حیدری» امروز(۲۷ بهمن) در یکصد و بیست‌ویکمین جلسه علنی شورای شهر مشهد با تسلیت سالروز شهادت امام هادی(ع)،  گفت: اقتصاد مقاومتی و کارآفرینی پیوسته مورد تاکید مقام معظم رهبری، دولت و دلسوزان کشور بوده است چراکه در شرایط فشار و تحریم باید بتوانیم در جهت تحقق این مهم و تقویت تولید ملی تلاش کنیم چرا  تقویت اقتصاد ملی منجر به کاهش فشارها در سطح بین‌المللی خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس شورای شهر مشهد افزود: البته باید توجه داشت که تحقق این موضوع علاوه‌بر مدیریت داخلی و تجهیز و توسعه امکانات و بسیج امکانات کشور و بسترسازی مناسب برای رشد تولید و اقتصاد، به عواملی چون تعامل و ارتباطات برون‌مرزی و سیاست خارجی نیز، با حفظ اصول با حفظ عزت، حکمت و مصلحت است.

 

وی خاطرنشان کرد: امیدواریم با همت و همراهی همه ارکان نظام و مردمی که شرایط سخت اقتصادی را تحمل می‌کنند، از این شرایط دشوار گذر کنیم و گام‌های اساسی در جهت عدالت اجتماعی و کاهش نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی برداشته شود.

 

حیدری با بیان اینکه دغدغه اصلی شورای پنجم شهر مشهد درخصوص بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی، مردم و صاحبان حقوق هستند، گفت: امیدواریم مسائل و مشکلات مربوط به این حوزه را در سایه تعامل و هم‌افزایی دنبال کرد.

 

رئیس شورای شهر مشهد با اشاره به طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی که اخیرا در کمیسیون ماده ۵ به تصویب رسیده است، افزود: مدیریت شهری دغدغه‌ها و نگرانی‌هایی را نسبت به این طرح داشت که همچنان به قوت خود باقیست و تحقق‌پذیری آن را تهدید می‌کند.

 

وی با بیان اینکه خوشبختانه با پیگیری و تلاش بسیار زیاد همکاران مدیریت شهری، به‌ویژه کمیته نظارتی منطقه ثامن و کمیسیون شهرسازی و معماری برخی دغدغه های اساسی و مهم شورای شهر در مصوبه کمیسیون ماده ۵ لحاظ شده ولی برخی نکات مبهم و دغدغه های جدی همچنان به قوت خود باقیست، گفت: براساس اطلاعات واصل شده، بخشی از دغدغه‌های مربوط به شارستان و یک یا دو ره‌باغ اعمال شده ولی درخصوص برخی ره باغ‌ها و معابر و برخی زمینه‌های دیگر همچون حقوق مکتسبه همچنان نیاز به بازنگری وجود دارد.

 

حیدری اصلاح طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی را امری طبیعی دانست که با حمایت شورای شهر و مدیریت نیز همراه بوده است و گفت: این اصلاح باید در سایه تعامل و هم‌افزایی صورت گیرد ولی متاسفانه نمایندگان مردم نسبت به اطلاعات مربوط به طرح‌ و داده‌های آن نامحرم تلقی می‌شود.

 

رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه تاکنون هیچ اطلاعاتی از طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم مطهر در اختیار شورای شهر قرار نگرفته است، افزود: آنچه به مدیریت شهری ارائه شده، گزارش مختصر و خلاصه‌ای است که مشاور در جلسه برگزار شده توسط شورای شهر با حضور سمن‌ها و تشکل‌های غیردولتی، ارائه کرد؛ آیا خلاصه گزارش برای کمیسیون ماده ۵ مبنای عمل در طرح‌های تفصیلی است و در جلسه فوق‌الذکر مقرر شد مشاور در جلسه دیگری با حضور کارشناسان و تشکل‌های مردمی پاسخگوی دغدغه‌ها و سوالات باشد ولی این جلسه برگزار نشد.

 

وی با تاکید مجدد بر اینکه داده و اطلاعات پایه از طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم مطهر توسط مشاور در اختیار شورای شهر و شهرداری مشهد قرار نگرفته است، تصریح کرد: مدیریت شهری که متولی اجرا و تامین منابع و اجرای مصوبه است، چگونه در جریان ریز این اطلاعات قرار ندارد.

 

 حیدری در ادامه گفت: تایید طرح تفصیلی در کمیسیون ماده ۵ مستلزم ارائه و برخورداری از ۴ رکن الزام‌آور است که این ارکان شامل نقشه کاربری اراضی، سند دفترچه ضوابط و مقررات، سند تراز مالی و فیزیکی و مطالعات پشتیبان طرح است؛ آیا این ۴ رکن در طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم مطهر وجود دارد؟ اگر وجود دارد و تهیه شده که آنها را فردا در حضور یک کارشناس خبره شهرسازی رونمایی کنید و اگر وجود نداشت یا ناقص بود آیا در طرح تصویب شده بازنگری می‌کنید.

 

رئیس شورای شهر مشهد با اشاره به حوزه‌های مختلف طرح‌های تفصیلی شهر مشهد که توسط شهرداری مشهد به شورا ارائه شده و در کمیسیون‌های تخصصی شورای شهر درحال بررسی است، اظهارکرد: شورای پنجم این طرح‌ها را مورد به مورد بررسی کرد و آن را در فضای عمومی و سامانه‌های شهرداری در منظر عموم مردم قرار داد چراکه پنهان‌کاری نداریم؛ عدم شفافیت برای طرح بافت پیرامونی حرم مطهر جز ابهام، دستاورد دیگری نخواهد داشت.

 

حیدری  تصریح کرد: ۲۵ سال قبل دستگاه‌های دولتی طرحی را تصویب کردند و امروز مخالف آن هستند؛ حال طرح دیگری به تصویب رسیده و مجدد جایگاه شورای شهر و مدیریت شهری همچون طرح قبل نادیده گرفته است، این رویکرد، آن هم پس از گذشت ۴ دهه از انقلاب اسلامی، عقب‌گرد به گذشته است چراکه مجریان طرح و نمایندگان مردم لحاظ نشده‌اند.

 

وی با بیان اینکه گزارش‌ها نشان می‌دهد که مشاور در جلساتی به رویکرد دفتر مقام معظم رهبری برای توجیه طرح استناد کرده است، گفت: مقام معظم رهبری در سال ۱۳۸۶ و ضمن توصیه موکد به استاندار وقت، نسبت به شیوه تملک املاک مردم و میزان تملک اظهار نگرانی می‌کنند؛ حال سوال اینجاست، دغدغه های رهبری معظم، یک سال بعد یعنی در سال ۱۳۸۷ که طرح توسط شورای عالی شهرسازی ابلاغ شده، به چه میزان درنظر گرفته شده است.

 

رئیس شورای شهر افزود: یکی از نکات محوری مدنظر مقام معظم رهبری، اخذ نظر تولیت آستان قدس رضوی است؛ آیت ا... طبسی(رضوان ا... علیه) از طرح مرحوم کازرونی حمایت کردند، آیت الله رئیسی هم ضمن باورمندی به اصلاح طرح، تاکید ویژه‌ای به واقع‌بینانه بودن طرح داشتند که خوشبختانه در همان دوره با انسجام مدیریتی سطح استان و مدیریت شهری، طرح مهرازان با رای دیوان عدالت اداری متوقف شد.

 

وی با بیان اینکه حجت‌الاسلام مروی نیز با توجه به دیدگاه‌ها و مواضعی که از ایشان سراغ داریم، قطعا مخالف این هستند که از سرمایه اجتماعی آستان قدس رضوی برای طرحی هزینه شود که آثار اجتماعی و اقتصادی آن مشخص نیست، گفت: به عنوان نمایندگان مردم تلاش‌ داشتیم تا بتوان دغدغه‌ها و نگرانی‌های خود را در تعامل و ارتباط و گفتگو با تولیت محترم آستان قدس رضوی مطرح کنیم ولی تاکنون موفق نشدیم.

 

حیدری اظهارکرد: برخی مدعی هستند که طرح تفصیلی جدید بدنبال تثبیت مجاورین و مالکان بومی است و قفل چندهزار ملک باز می‌شود؛ درصورتیکه این مهم، جزو سیاست‌های شورای پنجم نسبت به بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی بوده و تلاش‌های بسیاری نیز در این جهت صورت گرفته که از جمله آنها میتوان به استقرار دفاتر تسهیلگری و ایجاد زیرساخت‌های شهری و تقویت ایمنی در این بافت اشاره کرد.

 

رئیس شورای شهر مشهد با اشاره به توسعه چشمگیر فضای سبز شهری و پیاده‌روسازی و احیای مسیر های تاریخی، حفظ هویت مذهبی و ایجاد معابر اصلی و تامین روشنایی و تامین زیرساخت‌ها در بافت‌های پیرامونی حرم مطهر رضوی که رفاه ساکنان بومی را به همراه دارد، گفت: در کدام دوره از مدیریت شهری مشهد این حجم از توسعه زیرساختی مورد توجه قرار گرفته تا به حفظ ساکنان بومی کمک کند.

 

حیدری با بیان اینکه از ابتدای آغاز طرح نوسازی و بهسازی بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی تا قبل از شورای پنجم، ۲۸ مسجد و حسینیه تملک و معاوضه و تبدیل به احسن شده است، تصریح کرد: در چنین شرایطی همگی به خاطر داریم که نماینده محترم مجلس برای مسجدی که در مسیر شارستان قرار داشت و مراحل اداری و قانونی آن برای تعویض و تبدیل به احسن طی شده بود، با استفاده از احساسات پاک و دغدغه های متدینین، تجمع برگزار کردند، حال باید پرسید برای کدام یک از ۲۸ مسجد واقع در طرح که معاوضه و تخریب شد چنین اعتراضاتی شکل گرفت.

 

وی  گفت: به منظور توجیه یک طرح و دستیابی به اهدافی که ابعاد آن مشخص و روشن نیست نباید اقدامات گذشتگان را نادیده گرفت و اطلاعات نادرست به مردم داد و فضاسازی کرد. حیدری همچنین تاکید کرد که شورای پنجم و مدیریت شهری در این دوره بیشترین توجه به بحث‌های هویتی و تاریخی و دینی را داشته است و خود را پایبند به آنها می‌داند.

 

رئیس شورای شهر با بیان اینکه برخی مدیران غیربومی که تعلق خاطر سازمانی به وزارت راه و شهرسازی دارند، با فوریت و بدون طی کردن مراحل کارشناسی و قانونی به تعهد خود عمل کردند و طرح را تصویب کردند، گفت: این عزیزان باید به یاد داشته باشند که چندماه از پایان عمر دولت باقی نمانده و در آینده نزدیک با این سمت‌ها خداحافظی می‌کنند و از این شهر می‌روند ولی باید بدانند که عمل آنها از ذهن مردم پاک نخواهد شد.

 

وی با بیان اینکه امیدواریم پیش بینی برخی کارشناسان که معتقدند طرح جدید نه تنها قفلی باز نمی‌کند، بلکه قفلی زده است، واقعی نباشد، اظهارکرد: بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی، مرکز قدسی ارزشمندی است که باید دلسوز آن باشیم.

 

حیدری افزود: طی ۲۵ سال گذشته، شاهد ورود منابع دولت و شهرداری به این بافت برای توسعه منطقه و ایجاد ظرفیت بوده‌ایم؛ قطعا انحرافاتی از مسیر تحقق طرح اتفاق افتاده ولی اگر رویکرد حاکم، کاهش تراکم در بافت باشد، اراضی از توجیه اقتصادی می‌‎افتد و مردم نه تنها سودی نمی‌برند، بلکه متضرر هم می‌شوند چراکه ارزش اقتصادی املاک، وابسته به موضوع اقتصاد زمین است.

 

رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه کاهش تراکم اراضی قدرت بازسازی و نوسازی را از ساکنان بومی می‌گیرد، گفت: اگر بدنبال بازسازی و نوسازی بافت هستیم باید منطق اقتصادی را در موضوع هزینه و فایده لحاظ کنیم، درغیراینصورت طرح به شکست خواهد انجامید.

 

وی با تاکید بر اینکه برای تحقق‌پذیری طرح باید دلسوزی کرد، افزود: شورای پنجم پیوسته منطق و استدلال خود را بیان می‌کند و در حد وسع و بضاعت و توان نیز تلاش کرده ولی فراتر از توان ما، به عهده تصمیم‌گیرانی است که باید پاسخگو باشند؛ هرجا احساس کنیم این فضا به نفع مردم و آینده شهر نیست، در فرآیند تصمیم گیری ورود پیدا نمی‌کنیم.

 

حیدری خاطرنشان کرد: شهردار محترم نیز باید مسیر رویکرد شورای شهر را دنبال کند؛ طرح دو فوریتی مصوب کردیم که شهرداری مکلف شد اجرای ره‌باغ‌ها و معابر را پیگیری نماید.

 

رئیس شورای شهر مشهد با بیان اینکه امیدواریم برمبنای تعامل و هم‌افزایی و تلاش همه ارکان مدیریت شهری ضعف و کاستی‌های طرح برطرف گردد، گفت: نشست‌های مشورتی نیز در این خصوص می‌تواند ادامه داشته باشد؛ مدیریت شهری بدون مستندات و نقشه‌ها و صرفا براساس گزارش‌های اولیه در جلسات مختلف حضور یافت تا دغدغه‌مندی خود را اعلام نماید.

پایان پیام/483

منبع: شبستان

کلیدواژه: بافت پیرامون حرم رضوی رئیس شورای شهر مشهد جلسه علنی شورای شهر مشهد طرح تفضیلی شهر طرح تفصیلی بافت پیرامونی حرم مطهر بافت پیرامونی حرم مطهر رضوی رئیس شورای شهر مشهد اختیار شورای شهر طرح تفصیلی بافت شورای شهر مشهد مقام معظم رهبری کمیسیون ماده ۵ قرار نگرفته مدیریت شهری شورای پنجم دغدغه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۲۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«کمال علیپورخنکداری» از حوزه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

وی در گفت و گو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تقسیم‌بندی مجلس آینده (دوازدهم) به‌نظر همان مجلس انقلابی خواهد بود و فراکسیون بزرگ انقلاب اسلامی با ائتلاف اصولگرایان و مجموعه جریان انقلاب تشکیل می‌شود، به وجود فراکسیون مستقلین نیز در این مجلس اشاره کرد.

آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی در مجلس آینده

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی با اشاره به تعداد کم نیروهای اصلاح‌طلب در مجلس دوازدهم، گفت: به نظر می‌رسد که همچون مجلس یازدهم شاهد ادغام نیروهای اصلاح‌طلب با فراکسیون مستقلین باشیم.

وی فراکسیون انقلاب اسلامی در مجلس یازدهم را بسیار فعال دانست و با پیش‌بینی وجود این فراکسیون در مجلس دوازدهم، افزود: در حال حاضر، جریان مختلفی وارد جریان نیروی انقلاب شده که باید تشکیل فراکسیون بدهند تا امورات کشور خوب پیش برود.

مهمترین موضوعاتی که با توجه به حوزه تخصصی باید در مجلس مورد توجه قرار گیرد

علیپور از جمله اقدامات مهم مجلس آینده با توجه به حوزه تخصصی‌اش را پیگیری لایحه مشارکت خصوصی و عمومی برشمرد و آن را نجات‌دهنده کشور دانست و توضیح داد: معمولاً در مناقصات خصولتی‌ها ورود پیدا کرده و کارهای بزرگ کشور را سازمان‌های دولتی و خصولتی‌ها می‌گرفتند و شرکت‌های بزرگ خصوصی و سرمایه‌گذارن خصوصی از این مسئله نگران بودند و ما در این لایحه پیشنهاد دادیم تا در دو مرحله مناقصات فقط سرمایه‌گذاران بزرگ خصوصی شرکت کنند و اگر آنها نتوانستند در مناقصات برنده شوند یا در سرمایه‌گذاری ورود پیدا کنند، آن‌وقت خصولتی‌ها را در مناقصات سوم شرکت دهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه تحقق این امر موجب می‌شود تا بسیاری از سرمایه‌گذاران، حتی سرمایه‌گذارانی که وضعیت خوبی در کشورهای دیگر دارند، آورده، پول و اعتبارشان را به کشور بیاورند، این لایحه را بسیار مهم و آن را موجب رشد و توسعه کشور دانست و افزود: تاکنون نگرانیِ بسیاری از سرمایه‌گذاران بر این بود که چرا در مناقصات شرکت کنند وقتی که خصولتی‌ها مستقیم آمده و در مناقصات برنده می‌شوند.

نماینده مردم در مجلس یازدهم موضوع مهم دیگر را مسئله مسکن دانست و با اشاره به کمرشکن شدن ساخت و اجاره بهای مسکن، بر لزوم پیگیری این مسئله با جدیت تأکید کرد و گفت: باید اصلاحاتی در آژانس‌ها و املاک انجام شود و همچنین قانون تملک و اجاره‌داری حرفه‌ای را استارت بزنیم چراکه اگر رشد مسکن در کشور رونق پیدا کند، صنعت کشور نیز در همه رشته‌ها رشد یافته و اشتغال هم ایجاد می‌شود.

اولویت حضور در کمیسیون

وی که در حال حاضر نیز عضو کمیسیون عمران مجلس یازدهم است؛ اولویت خود در مجلس آینده را نیز کمیسیون عمران عنوان کرد و با بیان اینکه بواسطه آن می‌توان کارهای بزرگی را در کشور پیگیری کرد، افزود: چالش‌های بزرگی در زمینه زیرساخت‌های کشور داریم که می‌توان آن را در کمیسیون عمران پیگیری کرد.

مهمترین چالش‌های مازندران

علیپور با بیان اینکه چندین چالش جدی در استان مازندران وجود دارد، به ظرفیت دریای مازندران و همسایگان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: اما به اقتصاد دریای محور در کشور ما، در استان‌های شمالی و خصوصاً در مازندران توجه نشده است؛ یک راهکار در این زمینه پیگیری و توجه به سه منطقه آزاد استان و بنادر بهشهر، چپکرود و نوشهر است که با این مهم و تبدیل مبنای اقتصاد استان بر پایه دریا می‌توان شاهد رشد جدی استان بود.

وی با ابراز تأسف از اینکه تاکنون در رابطه با برون‌رفت سرمایه‌گذاری صنایع پتروشیمی پایین دست در استان مازندران کاری انجام نشده، به پیگیری جدی در این زمینه اشاره کرد و گفت: این مهم را تقریباً به نتیجه رساندیم و باید در مجلس آینده نیز پیگیری کنیم تا سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در منطقه استارت بخورد.

این کاندیدای مجلس دوازدهم چالش دیگر استان را مسئله راه‌ها دانست و از جمله آنها به انتقال خط راه اهن استان مازندران به خراسان شمالی و خراسان رضوی، انتقال خط راه آهن آمل به قائم‌شهر اشاره کرد و گفت: در بودجه امسال مطالعات این خط انتقال را گذاشته‌ایم که باید پیگیری کنیم.

وی به آزادراه‌های تعطیل در استان اشاره و بر لزوم پیگیری آزادراه قائم‌شهر به متان کلاً و دشت ناز سازی و فوریت انجام آن تأکید کرد و گفت: بعلاوه آزاد راه شمال کشور و همچنین محور هراز که مدت‌ها بر زمین مانده و باید کار جدی در این زمینه انجام شود هرچند در طی این چند سال اعتبارات خوبی برای آن گذاشته شده است.

این مسئول به کریدور شرق به غرب از تنکابن به انتهای گلوگاه اشاره کرد و اقزود: در کنار ساحل تقریباً زمین‌ها آزاد شده و در دوره فاز مطالعاتی و سرمایه‌گذاری خارجی قرار داریم که باید این مهم را نیز در مجلس آینده پیگیری کنیم.

علیپور با اشاره به اینکه انتقال راه آهن قائم‌شهر از کیاکلا به بندر چپکرود نیز در بودجه امسال گذاشته شده‌است، ابراز امیدواری کرد تا بتوانند این مهم را نیز پیگیری تا این زیرساخت نیز انجام شود.

وی یکی از موارد بسیار مهم در زمینه راه‌ها را انتقال خط جاده اصلی بندر امیرآباد به آزادراه سمسکنده و متان‌کلا و وصل شدن به مجموعه دانست و افزود: باید تلاش شود تا این مهم را در دستور کار دولت قرار دهیم.

کاندیدای دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه قائم‌شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی با اشاره به مشکل تردد ماشین‌های سنگین در مسیر، بر لزوم اصلاح مسیر تأکید کرد و گفت: اگر قرار است استان مازندران سه بندر داشته باشد با این راه‌ها و کریدور ریلی اصلاً امکان‌پذیر نیست و این یک چالش جدی است.

وی مهم‌ترین چالش بعدی را در حوزه کشاورزی عنوان کرد و بر ضرورت دستور کار قرار گرفتن تسطیح اراضی، لاینیگ کردن و سد لاستیکی اشاره کرد و گفت: در حال حاضر برای کنترل آب کشاورزی، پیگیر پنج سد لاستیکی هستیم تا بتوانیم آب برای کشاورزان را در فصل غیرزراعی جمع‌آوری و در فصل زراعی و خشکسالی استفاده کنیم.

علیپور با اشاره به استارت پنج شهرک صنعتی، ابراز امیدواری کرد تا طی چهار سال آینده این پنج شهرک صنعتی خصوصاً سه مورد آنکه در حوزه انتخابیه شهرستان‌های قائم شهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی تعریف شده، استارت بخورد تا بتوانند به اشتغال و تولید جدی‌تر بپردازند.

کد خبر 6094820

دیگر خبرها

  • اقتصاد دریا در مازندران مورتوجه قرار نگرفته است
  • مهران مدیری هنوز برای تولید سریالش مجوز نگرفته است
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • فرماندار: طرح تأمین پارکینگ اطراف حرم مطهر رضوی را تحویل دولت داده‌ایم 
  • ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • امانی، عضو شورای شهر: ۶۰ درصد ساکنان محله جوادیه تهران افغانستانی هستند
  • بیانیه ۵ زبانه تشکل‌های اسلامی دانشگاه شهید باهنر کرمان پیرامون حوادث دانشگاه‌های آمریکا
  • «الحوثی»: سلاح‌هایی در اختیار داریم که آمریکا تصورش را هم نمی‌کند
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان