Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@15:50:57 GMT

تبین اهداف طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۶۰۶۷۷

تبین اهداف طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد با اشاره به تهیه طرح تفصیلی جنوب غرب شهر گفت: پیش بینی قلمروهای رفتاری در حوزه جنوب غربی در حاشیه محورهای خدماتی و مراکز فعالیتی پیشنهادی در مقیاس های مختلف و همچنین مسیل‎های موجود و یا قابل بازیابی به عنوان مسیل‌های سبز و پیاده از جمله اهداف این طرح است.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد، محمدرضا حسین نژاد در خصوص طرح تفصیلی جنوب غرب مشهد، اظهار کرد: حوزه جنوب غربی به دلیل دارا بودن بستری با ویژگی‌های طبیعی خاص شامل ارتفاعات و مسیل‌ها و همین طور دسترسی این حوزه به محورهای طرقبه و شاندیز از طریق محور وکیل آباد، به عنوان یک دروازه گردشگری عمل کرده و فعالیت‌های بسیاری چون هتل‌ها و مراکز اقامتی، رستوران‌ها، مراکز تفریحی، فرهنگسراها و پارک‌های موضوعی در محل کال چهل بازه و پهنه گردشگری طبیعی واقع در ارتفاعات جنوب را در خود جای داده و مورد استقبال گردشگران و زائران واقع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: مسیل‌ها و ارتفاعات در بستر شهر مشهد در قالب ساختار شبکه سبز و پیاده خود را به پس‌کرانه های طبیعی شهر پیوند داده و از سوی دیگر تا مرکز شهر مشهد ادامه می‌یابند.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد تصریح کرد: کال چهل بازه در شمال به صورت پارک موضوعی ویژه و ارتفاعات بینالود در جنوب حوزه به عنوان پهنه‌های گردشگری با ایجاد امکانات تفریحی، ورزشی، فرهنگی و… در حوزه نقش بازی می‌کند.

وی با بیان اینکه گونه‌های مسکن از مسکونی تک خانواری تا مسکونی با تراکم زیاد برای اقشار و سلایق مختلف اقتصادی و اجتماعی در حوزه جنوب غربی ایجاد شده است، در خصوص اهداف اصلی طرح در حوزه، تصریح کرد: از اهداف اصلی این طرح می‌توان به شکل گیری سکونت پایدار و همراه با خدمات گردشگری مقیاس شهر و فرا شهر در شمال و جنوب آن مطابق با ویژگی‌های محیطی و ایجاد محورهای مختلط عملکردی در مقیاس‌های مختلف شهر، منطقه، ناحیه و محله اشاره کرد.

حسین‌نژاد در خصوص دیگر اهداف این طرح، گفت: پیش بینی قلمروهای رفتاری در حوزه جنوب غربی در حاشیه محورهای خدماتی و مراکز فعالیتی پیشنهادی در مقیاس‌های مختلف و همچنین مسیل‌ها و کال های موجود و یا قابل بازیابی به عنوان مسیل های سبز و پیاده از دیگر اهداف این طرح است.

حسین نژاد خاطرنشان کرد: در طول کل حوزه مسیرهای ویژه پیاده و سبز و اتصال مسیرهای سبز پیاده و با ارتفاعات جنوبی با عنوان دروازه‌های پیاده ورودی به ارتفاعات پیش بینی شده است.

وی با اشاره به تفاوت‌ها و نگرش متفاوت طرح جنوب غرب نسبت به سایر طرح‌های مصوب پیشین، افزود: ارائه راهکارها و پیشنهادات متفاوت به منظور تحقق پذیری سرانه‌های خدماتی از جمله (جا به جایی سرانه کاربری‌های مشابه در سطوح و مقیاس متفاوت، اختلاط کاربری‌ها به ویژه در معابر و محورهای اصلی و…)، ایجاد مشوق‌های کارآمد با هدف افزایش سطح خدماتی مورد نیاز به ویژه در سطح نواحی محلات شهری از طریق افزایش سطوح قابل بارگذاری و ایجاد ساختار پیوسته سبز و پیاده در حاشیه مسیل های موجود و یا متروکه و در هم پیوندی با فضای سبز و پارک‌های موجود از جمله تفاوت‌های این طرح بشمار می‌آید.

معاون شهرسازی و معماری شهرداری مشهد در خصوص جزئیات این طرح، تصریح کرد: این طرح شامل ۵ هزار و ۷۳۶ هکتار مساحت بوده و میزان تراکم خالص مسکونی موجود ۳۳۰ نفر در هکتار است. همچنین جمعیت موجود آن بر اساس سرشماری سال ۹۵، ۵۰۸ هزار ۲۵۷ نفر است.

وی با بیان اینکه میزان تراکم ناخالص مسکونی نیز ۱۰۵ نفر در هکتار است، اظهار کرد: همچنین جمعیت پیشنهادی افق طرح نیز ۶۰۵ هزار نفر است؛ در مشهد پاسخگویی به مردم به صورت هوشمند و با سیستم یکپارچه شهرسازی صورت می‌گیرد؛ زمانی که طرح تفصیلی تغییر پیدا می‌کند، پاسخگویی‌های ما مجدداً باید بر سیستم بارگذاری شود. درخواستی که ما داشته‌ایم این بوده که به جای آنکه مردم در شرایط کرونایی حضوری مراجعه کنند، فرصتی یک ماه به ما بدهند تا این مصوبه روی سیستم گنجانده شود تا پاسخگویی ما به صورت سیستمی صورت گیرد.

حسین نژاد تاکید کرد: شورای اسلامی مصوبه‌ای را بر این اساس تعیین کرده و منتظر نتیجه کمیته انطباق هستیم که اگر به تأیید برسد؛ مهلتی به مردم و شهرداری داده می‌شود تا بتوانند اطلاعات خود را بر سیستم پیاده سازی کنند تا پاسخگویی سیستمی روال قبلی خود را طی کند؛ اگر به تأیید کمیته انطباق نیز نرسد، مجبور خواهیم بود این پاسخگویی را با کمک مشاوران مستقر در مناطق در منطقه‌های ۹ و ۱۱ که در حال حاضر شامل مصوبه طرح تفصیلی جنوب غربی می‌شوند، ملاک عمل واقع شود.

کد خبر 520698

منبع: ایمنا

کلیدواژه: کلانشهر مشهد شهرداری مشهد کلانشهر شهر طرح تفصیلی شهر معاون شهردار مشهد طرح تفصیلی مشهد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق طرح تفصیلی جنوب غرب حوزه جنوب غربی شهرداری مشهد سبز و پیاده حسین نژاد مسیل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۶۰۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات

رئیس ستاد انتخابات استان خراسان رضوی گفت: طی مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه مشهد و کلات، دو نامزد مجلس رقابت خواهند کرد تا یک کرسی باقیمانده در استان خراسان رضوی به فرد دارای رای بیشتر، تعلق گیرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهد، به نقل از روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، سید هادی طباطبایی در نشست ستاد انتخابات استان خراسان رضوی گفت: در جریان دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که مرحله اول آن یازدهم اسفند ماه سال گذشته برگزار شد، در اثر حضور پرشور مردم، 17 راه یافته به مجلس شورای اسلامی مشخص شدند و دو نفر از کاندیداها به دور دوم این رقابت‌ها راه یافتند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی افزود: دو نفر که حائز بیشترین آرا مردم شهرهای مشهد و کلات بودند، 21 اردیبهشت‌ماه با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت تا سهمیه پنجم حوزه مشهد هم از مجلس شورای اسلامی مشخص شود.

وی با قدردانی از تلاش‌های رسانه‌ها و روابط عمومی‌ها در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی بر توسعه اطلاع‌رسانی به مردم تاکید کرد و از رسانه‌ها و روابط عمومی‌های استان خواست تا با اطلاع رسانی به موقع، زمینه مشارکت حداکثری را در دور دوم انتخابات فراهم کنند.

طباطبایی با بیان این نکته که در دور اول انتخابات دو انتخابات همزمان مجلس و خبرگان رهبری برگزار شد، عنوان کرد: 489 نفر در دور اول، کاندیدا بودند و زمان زیادی صرف شناسایی آنان و نوشتن نام کاندیداهای انتخاباتی، توسط رای دهندگان در حوزه رای گیری می‌شد.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی افزود: با توجه به اینکه در دور دوم، روند انتخاب کوتاه شده و صرفاً انتخاب بین دو نفر از کاندیداها است لذا زمان شناخت و معطلی رای‌دهندگان به مراتب کمتر شده و تعداد شعب اخذ رای از مرحله اول نیز کمتر شده است.

وی خاطرنشان کرد: از 13 اردیبهشت‌ تبلیغات این دوره شروع خواهد شد و مناظرات و تبلیغات شخصی افراد از شبکه خراسان رضوی پخش خواهد شد.

طباطبایی اضافه کرد: افرادی که در فاصله زمانی بین اسفند و اردیبهشت‌ به سن رای دادن رسیده‌اند و فقط افرادی که در این حوزه انتخابیه در دور قبل رای داده باشند، یا اصلا رای نداده باشند، می‌توانند در مرحله دوم رای بدهند.

معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی خاطرنشان کرد: با توجه به بررسی که از شعب اخذ رای دور قبل انجام دادیم، تعدادی از شعب اخذ رای که با استقبال کمتری روبه‌رو بود را ادغام کردیم لذا برای شهر مشهد 1020 شعبه و برای کلات 44 شعبه اخذ رای تدارک دیده شده که در حال آماده شدن است.

وی با بیان اینکه در کل حوزه انتخابیه مشهد و کلات 1064 شعبه اخذ رای خواهیم داشت، ادامه داد: در این دور از انتخابات مجلس شورای اسلامی بیش از 18 هزار عوامل اجرایی که مجددا آموزش آن‌ها شروع شده به فرآیند برگزاری انتخابات کمک خواهند کرد.

به گزارش تسنیم، در این جلسه صلاحی؛ فرماندار کلات و ناصری؛ معاون فرماندار مشهد با توجه به تجربه کسب شده در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی و انتخابات سال‌های گذشته، برنامه جامع شهرستان را به منظور برگزاری باشکوه انتخابات تشریح کردند.

مرحله اول دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، ترکیب نمایندگان کنونی خراسان رضوی در مجلس شورای اسلامی را تا 60 درصد تغییر داد که 9 نماینده منتخب تازه وارد هستند. خراسان رضوی 12 حوزه انتخابیه و 18 نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد، از آن میان پنج نماینده مربوط به حوزه انتخابیه مشهد و کلات هستند و حوزه انتخابیه "سبزوار، جوین، جغتای، خوشاب، داورزن و ششتمد" و حوزه انتخابیه "نیشابور، فیروزه، زبرخان و میان‌جلگه" نیز هر کدام دارای 2 کرسی نمایندگی در مجلس هستند، 9 حوزه انتخابیه دیگر استان نیز هر کدام یک نماینده در خانه ملت دارند.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • بازدید رییس سازمان تبلیغات اسلامی از حوزه آزمون قرآنی در مشهد
  • لزوم الصاق پیوست‌های فرهنگی و امنیتی در طرح تفصیلی شهری
  • صنعتگران به هوشمندسازی حمل‌ونقل دوچرخه‌ای شهر مشهد کمک کنند
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • محلات بی دفاع مستعد وقوع بزه سرقت و سایر جرائم
  • آیت‌الله جزایری از هیچ تلاشی برای اهداف انقلاب فروگذاری نکرد
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در حوزه انتخابیه مشهد و کلات خواهیم داشت
  • تشریح جزئیات مرحله دوم انتخابات مجلس در مشهد و کلات
  • ۱۰۶۴ شعبه اخذ رای در کل حوزه انتخابیه مشهد و کلات خواهیم داشت
  • برگزاری تورنمنت برای استعدادیابی در فوتبال پایه